Ne znamo zašto ste se pitali hoće li ga i ove godine biti u ponudi, dok smo se mi paralelno pripremili da ga lansiramo ranije nego ikada jer, iskreno, razmazii smo vas najukusnijim komadom tijesta koji je pekarstvo ikada smislilo. Panettone je opet tu! OK, možda nije iznenađenje jer smo ostali jedini ozbiljan proizvođač tradicionalnog, prirodnog panettonea u Hrvatskoj, ali smo opet uspjeli smisliti iznenađenja za ovogodišnju sezonu.

Osim klasika, kandiranog i čokoladnog, spojili smo dvije nove, brutalne kombinacije okusa; brownie-slani karamel i naš interni favorit, mandarina-bijela čokolada. Ali stani, nije kraj. Ove godine ozbiljno smo zakoračili u crypto i metaverse pa svoj panettone možete platiti svojom omiljenom kriptovalutom, a pažljivije oko će u tim vrstama primijetiti i komadiće blockchaina. Pripremamo i NFT verziju jer želimo da i tvoj digitani "ja" proba ono o čemu svi u stvranom svijetu pričaju.

Dostupan je na Kroštula web shopu, našim dućanima i virtualnoj pekarnici Invisible bakery Kroštula te u partnerskim dućanima:

Miva galerija vina, Špeceraj, Igomat, Fisherija u Zagrebu, Romero Opatija, Aura destilerija u Rijeci, Oaza i Lokal market&bar u Dubrovniku, Maka u Makarskoj.